\"علي اصغر پرهيزگار\" با اشاره به اينکه برنامهريزي براي اجرايي کردن جايزه معماري آغاز شده است تصريح کرد: از معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان ميراثفرهنگي،صنايعدستي و گردشگري درخواست کرديم تا فرآيند اجرايي کردن جايزه معماري ايران را به طور رسمي به صندوق احيا محول کند.
وي همچنين از آماده شدن طرح مکانيزه ورودي موزهها و اماکن تاريخي و لزوم واگذاري اين طرح به صندوق احيا خبر داد و گفت: تحقق اين امر در استقلال مالي و تقويت آثار تاريخي به همان نحوي که در اساسنامه صندوق اشاره شده است، کمک شاياني خواهد کرد.
پرهيزگار افزود: تعامل پايدار با بخش خصوصي از اهداف اصلي صندوق احيا بوده و در واگذاري بناها نيز نقش بخش خصوصي بسيار پررنگ ديده شده است.
همچنين در اين نشست \"محمد عبدالعليپور\" معاون فني و سرمايهگذاري صندوق احيا، با اشاره به حجم روز افزون تقاضاي سرمايهگذاري در بناهاي تاريخي گفت: اميدواريم با رفع موانع فرآروي واگذاريها تحول چشمگيري در بهبود فرآيند نگهداري و بهرهوري بناهاي تاريخي در کشور به وجود آيد.
معاون طرح و برنامه صندوق احيا و بهره وري از اماکن تاريخي نيز از برنامهريزي براي شناسايي 160 بناي قابل احيا و سرمايهگذاري به عنوان گامي ارزشمند ياد کرد و گفت: اطلاعات فني و تفضيلي اين بناها علاوه بر ارائه در همايش فرصتهاي سرمايهگذاري در صنعت گردشگري براي استفاده سرمايهگذاران در سايت صندوق احيا نيز منتشر ميشود.
\"احسان ايرواني\" تاکيد کرد: صندوق احيا در برنامهريزيهاي راهبردي خود از نمونههاي خارجي و الگوهاي جهاني همچون پاردور اسپانيا الگو برداشته و از همه توان خود براي احيا و بهرهبرداري از آثار تاريخي استفاده ميکند.
S/H/103
انتهای پیام/